MIDDEN - DELFLAND

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

Winterwandeling met stichting Villa Joep op 17 januari 2021

6 januari 2021. Er even tussenuit in de buitenlucht en genieten van de natuur: dat is altijd al heerlijk en, met inachtneming van de regels, zeker in deze Coronatijd een echte aanrader!

Met stichting Villa Joep (www.villajoep.nl) en voetbalvereniging c.s.Vitesse Delft (www.vitessedelft.nl) heeft Agrarische Natuurvereniging Vockestaert de afgelopen twee jaar een mooi bedrag bij elkaar gebracht voor de strijd tegen kinderkanker! Reden voor de drie samenwerkende organisaties om ook in 2020-2021 een 4-seizoenenwandeling te organiseren.

Vier seizoenen

Elk seizoen wordt een vaste route gelopen, zodat u kunt ervaren hoe de polder door het jaar heen verandert. Een wandelvierdaagse, maar dan net even anders. De herfstwandeling was een succes, er is door veel deelnemers fijn gewandeld en er is nu al een recordbedrag bereikt voor Villa Joep! De andere wandelingen vinden plaats op 17 januari 2021, 18 april 2021 en 18 juli 2021. I.v.m. de Coronamaatregelen bieden wij nu ook de mogelijkheid om de winterwandeling van 17 januari op een andere dag te lopen.

Het is mogelijk om drie afstanden te lopen (10, 20 en 25 kilometer). Als de Coronamaatregelen het toelaten, komen de wandelaars langs de boerderij van Schaapskudde Vockestaert M-D om zowel te genieten van een drankje als om de kudde te bezoeken.

Wandelen met Villa Joep. Foto T. van der Meer.
Wandelen met Villa Joep. Foto T. van der Meer.

Aanmelden

Starten kan van 8.00 tot 12.00 uur vanuit het clubgebouw van Vitesse. Kinderen onder de 10 jaar lopen gratis mee, maar wel onder begeleiding van een volwassene. U kunt zich met het formulier op www.vockestaert.nl inschrijven voor één of meerdere wandelingen. Hier vindt u ook meer praktische informatie. Na aanmelding en betaling krijgt u per mail een bevestiging van inschrijving en extra informatie, bijv. over de Coronamaatregelen.


We hopen veel wandelaars te begroeten voor het goede doel! foto: T. v.d. Meer

Bron: Persbericht ANV Vockestaert 6 januari 2021.

06 januari 2021