MIDDEN - DELFLAND

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

Midden-Delfland in Beeld 2020

1 januari 2020. Het jaar 2020 begon fantastisch met het onder andere het festival 'Den Hoorn in Beeld'. Maar de sfeer sloeg 180 graden om toen bekend werd dat er een nieuw coronavirus was ontdekt in China. Ongelofelijke taferelen waren te zien in de media, zoals immense noodziekenhuizen en een vrijwel totale lockdown van steden. Langzaam kwamen de besmettingen richting Europa, totdat op 27 februari de eerste Nederlander in Tilburg besmet raakte.

Geleidelijk aan nam de Nederlandse regering strengere maatregelen; Carnaval ging nog deels door, alhoewel veel optochten werden afgelast. Afstand houden met 1,5 meter werd de norm. Goed ventileren is in deze periode heel belangrijk. Helaas werd dit advies niet uitgedragen tijdens de persconferenties. Nederland ging in een intelligente lockdown. Alle evenementen werden afgelast. De zomerperiode bracht wel enige verlichting, maar in de herfstperiode groeide het aantal besmettingen, ziekenhuis- en ic-opnames weer fors. Een tweede en strengere lockdown werd een feit, tot 19 januari 2021. Niet essentiële winkels en scholen gingen kort voor Kerstmis dicht. Met slechts drie bezoekers van buiten een woongroep maximaal aan de kersttafel werd dit een vreemde viering. Met Oud en Nieuw geen vuurwerk. Het moge duidelijk zijn: het coronajaar 2020 was anders dan anders. Bekijk op de website wat er wel gebeurde in Midden-Delfland in Jaar 2020. In vier categorieën kijken we nog even terug op 2020. In het speciale corona-album enkele foto's die later wellicht weer vreemd aandoen.

Midden-Delfland in beeld in vorige jaren

Midden-Delfland moet je Beleven

Beleef Midden-Delfland thuis op de bank met website beleef.middendelfland.net. Er zijn wandel- en fiets- en vaarroutes in en om het Midden-Delfland gebied die virtueel beleefd kunnen worden. Daarnaast kun je een eigen route intekenen langs de mooiste plekken, en die route vervolgens virtueel beleven. De website bevat inmiddels ruim 1000 locaties en specials en bijna 4000 foto's. Een keuze uit diverse categorieën is mogelijk en er is een zoekscherm. Geniet er van!

Midden-Delfland moet je Beleven

22 december 2020